Nieuwbouw de Prinsenstichting Purmerend

In opdracht van KBK Bouw BV hebben wij het dak gemaakt op de Prinsenstichting te Purmerend.

De Prinsenstichting is een stichting gespecialiseerd in de zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperkingen in combinatie met gedragsproblemen of bijvoorbeeld autisme. Tien jaar geleden is de stichting begonnen met fase 1: het ontwikkelen van nieuwbouw in het Kwadijkerpark te Purmerend. Daarna begon fase 2 en 3 van de nieuwbouw  in de noordpunt en in de hoek grenzend aan de Flevostraat en daar mochten wij aan bijdragen.

Als dakdekkersbedrijf betreft onze bijdrage natuurlijk het dak. Wij hebben voor drie gebouwen de isolatie, de dakbedekking, de sedumdaken en permanente valbeveiliging verzorgd.

Sedumdaken zijn groene daken die bestaan uit vetplantjes (sedum). De plantjes zijn makkelijk in onderhoud en beschermen tegen zonlicht, regen, geluid en grote temperatuurverschillen. In totaal hebben wij 283 m² aan sedumdaken mogen verzorgen met een prachtig eindresultaat zoals te zien is op de bijgevoegde foto's.

Andere projecten

Broekhuis Alkmaar

Broekhuis Alkmaar

Wij hebben in opdracht van Broekhuis Holding BV de daken van hun Volkswagen vestiging te Alkmaar voorzien van een nieuwe laag dakbedekking en alle details en doorvoeringen vernieuwd. Tevens is er een nieuwe lichtstraat geplaatst.

Meer lezen >
Orionweg IJmuiden

Orionweg IJmuiden

Van Dijk Dakwerken heeft in opdracht van Hillen & Roosen de isolatie, dakbedekking en permanente valbeveiliging verzorgd voor drie woontorens in IJmuiden.

Meer lezen >
SRON Leiden

SRON Leiden

De hoofdvestiging van SRON is in 2021 verhuisd van Utrecht naar de campus van de Universiteit Leiden en daar heeft Van Dijk Dakwerken het dak voor gemaakt.

Meer lezen >