Voor een dijk van een dak.

Over ons

Van Dijk Dakwerken BV

Bas van Dijk
Bas van Dijk

Werkvoorbereider

Erik van Dijk
Erik van Dijk

Directeur

Mona Haagsma
Mona Haagsma

Administratie

Janneke van Dijk
Janneke van Dijk

Administratie

Rowie Post
Rowie Post

Administratie


Van Dijk Dakwerken is een bedrijf met tientallen jaren ervaring in de dakbranche. 

Wij zijn actief in nieuwbouw- en renovatieprojecten op de zakelijke markt. Van Dijk Dakwerken is gespecialiseerd in renovatie van bestaande daksystemen en vervaardigen van nieuwe daksystemen. 

Onze opdrachtgevers zijn onder meer aannemers, gemeenten, woningbouwcorporaties, Verenigingen van Eigenaren (VVE’s), institutionele beleggers en andere gebouweigenaren. Met innovatieve oplossingen die worden bedacht en uitgevoerd door goed opgeleide vakmensen leveren wij kwalitatief hoogwaardige diensten. Daarbij staat de klant altijd centraal. De korte lijnen, onze kennis en ervaring en no-nonsens-aanpak zijn de kracht van Van Dijk Dakwerken. Wij bieden onze opdrachtgevers een vast aanspreekpunt, van offerte tot oplevering. Ieder project vraagt zijn eigen aanpak. Met onze combinatie van ruime ervaring en deskundigheid bieden wij voor elk vraagstuk een passende oplossing.

Ons aanbod

  • De klant centraal
  • Juiste prijs/kwaliteitverhouding
  • Eén aanspreekpunt
  • Kwaliteit op topniveau
  • VCA-gecertificeerd


Duurzaamheid VeiligheidBroekhuis Alkmaar

Broekhuis Alkmaar

Wij hebben in opdracht van Broekhuis Holding BV de daken van hun Volkswagen vestiging te Alkmaar voorzien van een nieuwe laag dakbedekking en alle details en doorvoeringen vernieuwd. Tevens is er een nieuwe lichtstraat geplaatst.

Meer lezen >
Orionweg IJmuiden

Orionweg IJmuiden

Van Dijk Dakwerken heeft in opdracht van Hillen & Roosen de isolatie, dakbedekking en permanente valbeveiliging verzorgd voor drie woontorens in IJmuiden.

Meer lezen >
SRON Leiden

SRON Leiden

De hoofdvestiging van SRON is in 2021 verhuisd van Utrecht naar de campus van de Universiteit Leiden en daar heeft Van Dijk Dakwerken het dak voor gemaakt.

Meer lezen >