Voor een dijk van een dak.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een vast onderdeel bij Van Dijk Dakwerken. Dat komt op verschillende manieren tot uitdrukking.

Materiaal

Wij gebruiken milieuvriendelijke materialen die een lange levensduur hebben. De gecertificeerde materialen zijn afkomstig van erkende leveranciers. Ook kunnen wij duurzame daken leveren, zoals groene daken. Dat zijn bijvoorbeeld sedumdaken, die bestaan uit vetplanten. Daarnaast kunnen wij daken isoleren. Door een slecht of niet geïsoleerd dak gaat veel warmte verloren. Dakisolatie kan leiden tot 30% besparen op gasverbruik, vergroot het comfort en verhoogt de waarde van een pand. Bovendien zorgt een goed geïsoleerd dak er voor dat er minder CO2 wordt uitgestoten en dat is beter voor het milieu.

Garantie

Ook bij de levensduur van onze daken speelt duurzaamheid een rol. Wij geven tien jaar garantie op de levensduur van onze daken.

Afval scheiden

We gaan zorgvuldig om met bouwafval. Bij de sloop van bestaande daken scheiden wij verschillende materialen van elkaar zodat ze gescheiden afgevoerd kunnen worden en materiaal hergebruikt kan worden.

Duurzame inzetbaarheid medewerkers

Zorg voor onze werknemers staat bij ons hoog in het vaandel. Een veilige werkomgeving voor onze medewerkers en duurzame inzetbaarheid zijn voor ons belangrijk. Van Dijk Dakwerken is VCA-gecertificeerd. Daarmee geven we aan dat wij veilig en gezond werken belangrijk vinden.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op! Onze specialisten staan u graag te woord.