Kunststof dakbedekking op nieuw hotel

Aan de Groenlandsekade in Vinkeveen is een hotel gerealiseerd. Op 19 april 2017 heeft het nieuwe hotel Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam zijn eerste gasten verwelkomd. In het hotel heeft eveneens restaurant The Harbour Club zijn nieuwe vestiging geopend.

Van Dijk Dakwerken heeft in opdracht van H&R Bouw B.V., bouwkundig aannemer van het bijeenkomstgebouw, kunststof dakbedekking aangebracht. PVC-dakbedekking is een ideale toepassing voor platte daken. Deze onderhoudsvriendelijke dakbedekking is sterk, waterdicht en licht van gewicht.

Andere projecten

Broekhuis Alkmaar

Broekhuis Alkmaar

Wij hebben in opdracht van Broekhuis Holding BV de daken van hun Volkswagen vestiging te Alkmaar voorzien van een nieuwe laag dakbedekking en alle details en doorvoeringen vernieuwd. Tevens is er een nieuwe lichtstraat geplaatst.

Meer lezen >
Orionweg IJmuiden

Orionweg IJmuiden

Van Dijk Dakwerken heeft in opdracht van Hillen & Roosen de isolatie, dakbedekking en permanente valbeveiliging verzorgd voor drie woontorens in IJmuiden.

Meer lezen >
SRON Leiden

SRON Leiden

De hoofdvestiging van SRON is in 2021 verhuisd van Utrecht naar de campus van de Universiteit Leiden en daar heeft Van Dijk Dakwerken het dak voor gemaakt.

Meer lezen >